Uitzending
RTL Boulevard - 9-7-2020

9-7-2020

RTL Boulevard

313 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Rechtszaak Johnny Depp levert spraakmakende details op
Ook op dag twee en drie van de rechtszaak van Johnny Depp tegen de Britse krant The Sun blijft de acteur volhouden dat een artikel, met daarin beweringen van zijn ex Amber Heard, grote onzin is. Spraakmakende foto's worden nu in de strijd gegooid om aan te tonen of hij nou wel of niet een vrouwenmishandelaar is. En met al deze sleaze and dirt zou je bijna vergeten wat voor briljante acteur het eigenlijk is.

Laat de hersens maar kraken: De Slimste Mens begint weer
Het grote hersenkraken begint maandag weer. Voor het 16e seizoen gaan oude rotten in het vak Philip Freriks en Maarten van Rossem weer op zoek naar De Slimste mens. Verslaggever Aran Bade zocht de heren op.

Wie is Robin van O., de man achter martelcontainers?
Overdag was hij als sportschoolhouder regelmatig in de gym te vinden, maar 's nachts zou de 40-jarige Robin van O. zich, volgens de politie, in de diepste krochten van de onderwereld begeven. Van O. wordt gezien als het brein achter de onlangs ontdekte martelkamers en dat is niet het enige wat hij op zijn kerfstok zou hebben.

'Amerikaanse autoriteiten denken dat Naya Rivera is overleden'
Actrice Naya Rivera, die vooral bekend werd door haar rol als Santana Lopez in de hitserie Glee is vermist. Gisterochtend vertrok ze samen met haar 4-jarige zoontje op een bootje: dat bootje met het zoontje kwam weer terug, maar Naya was spoorloos verdwenen. Amerika is massaal op zoek naar de actrice, maar er wordt gevreesd voor het ergste.

M?xima reikt Appeltjes van Oranje digitaal uit
De digitale appeltjes van Oranje werden vandaag uitgereikt door Koningin Maxima. Een prijs voor organisaties die zich maatschappelijk inzetten. Normaal gesproken is die uitreiking altijd een gezellige boel. Maar de 18e editie ging net even anders, want in plaats van een live-event werd het een live-stream.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 9 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie