Uitzending
RTL Boulevard - 11-7-2020

11-7-2020

RTL Boulevard

219 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Hugo de Jonge draagt kermisschoenen'
Arno Kantelberg neemt de modebeslissingen van onze politici onder de loep. Zo vertelt hij welke politicus de gewaagde keuzes maakt en waarom Mark Rutte meer gezag uitstraalt dan Hugo de Jonge. Over De Jonge heeft Arno overigens ook nog iets te zeggen.

Rob Goossens: 'Beau's discussie met Akwasi was fantastisch'
Rob Goossens is te spreken over het tweede seizoen van de talkshow Beau. Vooral zijn uitzending met Akwasi vond hij om de volgende redenen erg sterk.

Politie vindt fundamenteel bewijs in zaak Maddie McCann
De Portugese politie is weer bezig met een zoektocht naar het lichaam van Maddie McCann. De rechercheurs zoeken in de diepste putten in de hoop om haar te vinden en om de Duitse verdachte Christian Bruckner verantwoordelijk te houden.

Ab Osterhaus doet toch niet mee aan Ranking The Stars
Het nieuws sloeg gisteren in als een bom: Ab Osterhaus zou meedoen aan het nieuwe seizoen van Ranking The Stars, aldus Paul de Leeuw in RTL Boulevard. Maar nu is het Ab zelf die iedereen uit deze droom haalt.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 11 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie