Uitzending
RTL Boulevard - 7-7-2020

7-7-2020

RTL Boulevard

439 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Peter R. in shock door beelden 'onderwereldgevangenis'
De politie heeft vandaag spectaculaire beelden vrijgegeven van een inval in een afgelegen pand in Noord-Brabant. Twee weken terug werd daar een heuse 'onderwereldgevangenis' aangetroffen, met zeven zeecontainers die ingericht waren als gevangenissen en martelkamers. Een aflevering van Homeland of 24 is er niks bij...

Jason Derulo gebruikt Nederlands nummer voor nieuwe hit
Hij heeft flink wat hits op zijn naam staan en ook op TikTok is Jason Derulo mateloos populair. Met het nieuwe nummer Cono probeert hij weer de hitlijsten te bestormen, en aan die nieuwe single zit een leuk Nederlands tintje. Daar wilden we alles van weten, dus wij spraken hem.

Bn'ers gaan massaal op vakantie, maar is dat wel verstandig?
De zomervakantie is begonnen, maar de meeste mensen zijn toch nog wat huiverig om meteen al een vliegtuig in te stappen. Logisch, want waar moet je naartoe en waar is het veilig? Sommige sterren konden niet langer wachten, pakten hun bikini in en namen voor ons alvast een kijkje in zonnige oorden.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 7 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie