Uitzending
RTL Boulevard - 5-7-2020

5-7-2020

RTL Boulevard

348 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'De sokken in sandalen-trend is de mannentrend voor deze zomer'
You either love it or hate it, maar de sokken in sandalen-trend is een van de trends voor deze zomer. Arno Kantelberg praat je bij.

Danny Vera: 'Zwangerschap is een lichtpuntje voor ons'
Vier jaar lang probeerden ze het, maar lukte het niet om zwanger te worden. Tot de coronacrisis begon. Danny vertelt hoe zijn vrouw na vier jaar proberen op een natuurlijke manier zwanger kon worden.

Peter Schouten over advocatenrel: 'Nabil B. laat het er niet bij zitten'
De anonieme advocaat die Nabil B. in de zaak tegen Ridouan Taghi in het Marengo-proces tot medio maart bijstond, trekt behoorlijk van leer in een interview met AD. Peter Schouten, de nieuwe advocaat van de kroongetuige, vertelt wat hij hiervan vindt.

Rob Goossens: 'Fidan wordt nieuwe Eva Jinek genoemd'
Het hoge woord is eruit: Fidan Ekiz en Renze Klamer zijn vanaf het najaar verantwoordelijk voor het nieuwe DWDD. Overigens een opmerkelijke keuze, want er was eerst iemand anders in de running om Matthijs van Nieuwkerk op te volgen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 5 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie