Uitzending
RTL Boulevard - 12-7-2020

12-7-2020

RTL Boulevard

292 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dolly Dots stellen comeback-tournee een jaar uit
Fans zijn door het dolle als het nieuws naar buiten komt: de Dolly Dots keren terug. De dames zouden vanaf september op de planken staan, maar door de coronacrisis zijn de plannen iets gewijzigd.

Nikkie Plessen vertelt wat de nagellaktrends voor deze zomer zijn
Nail-art wordt steeds populairder. Beauty-grootheden als Kylie Jenner zetten de trend. Nikkie Plessen vertelt hoe je je nagels helemaal hip kunt laten lakken.

Chef'Special vermaakt publiek in openlucht-theater
Eigenlijk zou de agenda van Chef'Special ramvol zitten deze zomer, maar corona gooide flink roet in het eten. Toch hebben de mannen besloten weer op te treden, met maar liefst achttien optredens in openlucht-theater Caprera doen de mannen weer waar ze goed in zijn.

Hoodfights: illegale straatgevechten op Instagram
Het lijkt een ware hype te worden: hoodfights. Op het eerste oog lijken deze gevechten vriendschappelijk te zijn, maar toch gaat het er alle behalve mals aan toe. De politie staat dan ook niet te juichen om deze trend.

Zo bleef Ghislaine Maxwell uit de handen van de FBI
Het lijkt erop dat Ghislaine Maxwell, de ex van de overleden 'misbruikmiljardair' Jeffrey Epstein, al een jaar op de vlucht was voor de FBI en de pers. Ghislaine zou in al die tijd 36 keer zijn verhuisd, voor ze uiteindelijk werd opgepakt.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 12 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie