Uitzending
RTL Boulevard - 6-7-2020

6-7-2020

RTL Boulevard

395 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Bart van Racoon over het emotionele nummer dat hij voor zijn zoontje schreef
De heren van Racoon kun na maanden eindelijk weer optreden. En dat doen ze op een bijzondere locatie: Paleis Soestdijk.

Waarom de hashtag Free Britney trending is
Het is 13 jaar geleden dat Britney Spears haar publiekelijke breakdown had. Sindsdien heeft ze niets meer in te brengen en staat ze onder curatele van haar vader. Praktisch iedere beslissing die ze wil maken, wordt voor haar bepaald. Fans maken zich grote zorgen om hun idool.

Peter R. de Vries trekt verhaal vermeend slachtoffer van Jeffrey Epstein in twijfel
Een aanklaagster beschuldigt nu ook Ghislaine Maxwell, de rechterhand van wijlen Jeffrey Epstein, van verkrachting. Ze wordt al verdacht van het ronselen van jonge meiden, maar de beschuldigingen aan haar adres stapelen zich nog meer op. Peter R. de Vries heeft echter wel zijn twijfels bij het verhaal van ??n van de vermeende slachtoffers.

Expeditie Robinson keert voorlopig niet terug
Een enorme domper: Expeditie Robinson wordt voorlopig niet gemaakt. Vandaag hakt RTL de knoop definitief door en beslist dat er geen coronaproof-versie van het programma gemaakt kan worden.

Frankey: 'Ik heb een heel leuk verzoek van Heel Holland Zingt Hazes'
Het was vandaag niet fijn wakker worden voor de streetartist. Zijn LEGO-beeld van Andr? Hazes is vernield. Hij reageert op het vandalisme in RTL Boulevard.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 6 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie