Uitzending
RTL Boulevard - 8-9-2018

8-9-2018

RTL Boulevard

361 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Peter Pannekoek gaat er weer vol gas tegenaan
Zondag begint het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws. Peter Pannekoek is er klaar voor en heeft een waslijst aan nieuwe grappen en inhakers op het nieuws.

Caroline de Bruijn is groot fan van ballerina Michaela DePrince
Van niets naar de top. Michaela DePrince deed het en onder andere daarom is Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Caroline de Bruijn groot fan! Vlak voordat ze naar een optreden van de ballerina gaat vertelt ze bij ons waarom ze zo'n fan is.

Het grote geheim van The Voice Senior-Noble
De 71-jarige Noble viel al direct vanaf haar eerste verschijning in The Voice Senior op. Nu is de rockchick door naar de finales en dus hoog tijd om even bij haar langs te gaan. Aran Bade ontfutselde het grote geheim van Nobles rauwe stem.

Kerkklokken in Tirol: Kim en Jaap getrouwd
Kim Kotter en Jaap Reesema hebben elkaar het jawoord gegeven in Tirol. De twee vieren het groots met een vierdaags feest. Terwijl ze nog aan het bijkomen zijn van de kater vertellen ze RTL Boulevard hoe de grote dag was.

Goed nieuws voor Howick en Lili! Hoe nu verder?
Pedagoog Minchenu Maduro is bij ons in de studio om terug te kijken op de heftige periode van Howick en Lili en hoe het nu verder gaat.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 8 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie