Uitzending
RTL Boulevard - 11-9-2018

11-9-2018

RTL Boulevard

542 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Mindfuck-Victor Mids gaat het theater in
In zijn tv-programma Mindfuck weet Victor Mids al bijna vier jaar lang zijn fans te verbluffen. Volgende maand gaat hij nog een stap verder; dan bespeelt hij in AFAS Live ter plekke zijn publiek met de meest onverklaarbare illusies.

Het nieuwe superfood: wiet
Goji bessen, quinoa, lijnzaad, granaatappel, asperge en gember.. even een kleine greep uit een lange lijst van superfoods. Sinds kort kan er weer een nieuwe worden toegevoegd, namelijk: wiet.

Miljuschka Witzenhausen vindt Dave Roelvink slecht voorbeeld voor kids
Gisterenavond was Dave Roelvink uiteraard aanwezig bij het concert van vader Dries. Ondanks dat Dave heeft beloofd voorlopig geen alcohol meer te drinken, verklapte hij stiekem toch een drankje te hebben gedronken. En daar is nu behoorlijk wat commotie over.

Dries Roelvink voelt zich ander mens na concert in Paradiso
Dries Roelvink zal nooit meer dezelfde zijn: gisteren stond hij in een uitverkocht Paradiso, samen met onder andere zoonlief Dave. En dat concert heeft veel indruk gemaakt.

Eindelijk een doorbraak in moordzaak Wilma Bres?
De oplossing van de gruwelijke musicalmoord op Wilma Bres leek drie jaar geleden dichtbij toen Peter R. de Vries de vermoedelijke gouden tip doorstuurde naar de politie. Er gebeurde niets mee, maar een oplossing lijkt nu nabij.

Geruchtenmachine draait overuren: is Meghan Markle zwanger?
Is Meghan zwanger of niet? Dat is de vraag die iedereen in Engeland bezighoudt. En er lijken nu toch wel sterke aanwijzingen te zijn dat er een kleine op komst is.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 11 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie