Uitzending
RTL Boulevard - 10-9-2018

10-9-2018

RTL Boulevard

368 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Feest: The X-Files bestaat 25 jaar
Het is de The Stranger Things' van de nineties: The X-Files. De serie bestaat vandaag precies 25 jaar en is nog steeds megapopulair.

Nederlandse Yorick van Wageningen schittert in Papillon
Deze week verschijnt er (weer) een remake van de klassieker Papillon. En de film heeft een Nederlands tintje, want de rol van gevangenisdirecteur wordt gespeeld door Yorick van Wageningen.

Supercomputer moet verlichting bieden voor ALS-patiŽnten
In 2013 maakt oud-proefvoetballer Fernando Ricksen bekend dat hij lijdt aan de slopende spierziekte ALS. Zijn conditie gaat snel achteruit en hij kan zich niet goed verstaanbaar meer maken. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen door een heuse supercomputer!

Helemaal van nu: oude hits nieuw leven inblazen
Omarm van Ronnie Flex en BlÝf is nog niet de hitlijst uitgezakt of de volgende Nederlandstalige klassieker is alweer in een nieuw jasje gestoken. Lil' Kleine en Frenna eren Onderweg van Abel en dat belooft een kneiter van een hit te worden.

Dries Roelvink helemaal klaar voor droomconcert in Paradiso
Vanavond is het dan eindelijk zo ver: dan staat Dries Roelvink in Paradiso. De zanger vertelt in RTL Boulevard hoe hij zich heeft voorbereid op het concert waar hij al zo lang naar uitkijkt.

BN'ers onder vuur om foto's op sociale media
Een foto met je kind in een draagzak, onder de douche of in bad. Het lijntje tussen goed en fout blijkt wel heel dun te zijn voor de Bekende Nederlanders op social media. Ze zijn er helemaal klaar mee.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 10 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie