Uitzending
RTL Boulevard - 4-9-2018

4-9-2018

RTL Boulevard

428 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Willibrord Frequin kwam zichzelf tegen in Beter Laat Dan Nooit
Vanavond begint het nieuwe programma Beter Laat Dan Nooit. Olcay Gulsen gaat samen met haar 'jongens' op reis door Azi. Televisielegendes Gerard Cox, Willibrord Frequin, Barrie Stevens en Peter Faber genoten met volle teugen.

Wesley Sneijder maakt een einde aan alle relatiegeruchten
Al een tijdje gaan de geruchten dat het slecht gaat tussen Wesley en Yolanthe. Gisteravond trapte de voetballer deze keihard de grond in.

Vieze Freddy van De Jeugd van Tegenwoordig kan best wel lekker koken
Miljuschka ging eens langs bij Vieze Freddy van De Jeugd van Tegenwoordig. Want wat blijkt? De rapper kan best wel lekker koken. En dat zou je niet denken van de gekke boy.

The Opposites' Willem nu te zien in duistere film Catacombe
Rapper Willem de Bruijn heeft een nieuwe carrire. Hij speelt nu in de film Catacombe. En die is duister. Zo duister dat heel Tuschinski muisstil werd.

Sexting? Daar kun je beter maar mee stoppen
Steeds meer jongeren sturen naaktfoto's naar elkaar. Toch hebben ze niet helemaal door wat de gevolgen kunnen zijn. En daarom raadt de politie sexting nu helemaal af.

De verloving van Thierry is het gesprek van de dag
De vakantie is voor onze politici officieel over. Tijd om terug aan de slag te gaan. En dat terwijl Thierry Baudet gisteren zijn verloving aankondigde. Tijd voor alle collega's om even bij te praten.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 4 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie