Uitzending
RTL Boulevard - 12-9-2018

12-9-2018

RTL Boulevard

290 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 183"
Met in deze uitzending: -Glennis overdonderde de jury met haar prestaties bij 'America's Got Talent', maar is het genoeg? -Fred, Carlo en Berget halen de assepoesterkostuums uit de kast voor de Christmasshow. -Marieke verrast Televizier-talenten met hun nominatie!

Modellenleven lang niet zo glamoureus als gedacht
Menig kind droomt ervan om later over de catwalk te paraderen of in designerkleding voor flitsende camera's te staan. Uit onderzoek van de Universiteit van Amsterdam blijkt nu dat het glamoureuze modellenleven een enorme keerzijde van de medaille kent..

Fred van Leer: 'Ik lag letterlijk krom van de pijn'
Afgelopen weekend werd Fred van Leer opgenomen met een darmontsteking. Aan RTL Boulevard vertelt de topstylist hoe het nu met hem gaat.

Fred van Leer zorgt voor hysterie bij The Christmas Show
Op deze druilerige septemberdag staan de kerstbomen al weer opgetuigd tijdens de cast presentatie van The Christmas Show. In het familiespektakel staat dit jaar Assepoester centraal waarbij ook de zure stiefmoeder niet kan ontbreken.

'De wereld ligt aan de voeten van Glennis Grace'
Terwijl heel Nederland op een oor lag, stond Glennis Grace afgelopen nacht in de halve finale van America's Got Talent en wederom blies ze de jury helemaal omver. Vanuit haar hotel blikt ze vol trots met ons terug.

Luuk Ikink is weer vader geworden
Beschuit met muisjes voor Luuk Ikink en zijn vrouw Simone. De twee zijn trotse ouders geworden van Jelka Henritta Ikink. In RTL Boulevard vertelt Luuk over de komst van de kleine spruit.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 12 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie