Uitzending
RTL Boulevard - 13-9-2018

13-9-2018

RTL Boulevard

391 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zoontje Glennis Grace pakt zijn koffers
Het hele land is trots op Glennis Grace die volgende week in de finale van America's Got Talent staat. Maar niemand is trotser dan haar zoon Anthony, die bijna onderweg is naar Amerika om zijn moeder tijdens de zenuwslopende laatste loodjes bij te staan.

Nikkie Plessen heeft er lak aan
Dat Nederlandse modellen als Romee Strijd en Doutzen Kroes de hele wereld overvliegen weet iedereen inmiddels wel. Nu is er een nieuwe ster: nagelstyliste Jessica Scholten is net terug van de New York Fashion Week.

Wendy Van Dijk werpt een blik op de toekomst
Een jaar vliegt voorbij, maar je kunt in die tijd ook heel veel veranderen en bereiken. Dat wordt duidelijk in het programma This Time Next Year met Wendy van Dijk. De vraag is natuurlijk wel wat de presentatrice volgend jaar zelf doet.

De zoektocht naar Arjen Kamphuis is in volle gang
In Noorwegen is de zoektocht naar Arjen Kamphuis in volle gang. Er worden steeds meer spullen gevonden van de cyberdeskundige, maar van de man zelf is nog steeds geen spoor. Peter R. bespreekt de scenario's.

Boontje komt om zijn loontje voor Gordon
Een grote dag voor Gordon's Blushing, want zijn koffie is vanaf vandaag te koop in de winkel! Het was een emotioneel jaar voor hem op persoonlijk vlak, maar met deze koffie ziet hij het allemaal weer zonnig in.

Glennis over AGT-avontuur: dit is de grootste uitdaging van mijn leven
De champagne kan open voor Glennis Grace nu ze het geschopt heeft tot de grote finale van America's Got Talent. Wij waren er natuurlijk bij in Los Angeles.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 13 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie