Uitzending
RTL Boulevard - 7-12-2019

7-12-2019

RTL Boulevard

263 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gezin Ruinerwold al langer in beeld bij instanties
Gerrit Jan van D., de vader die zijn kinderen jaren verborgen hield in zijn boerderij in Ruinerwold, kroop meerdere malen door het oog van de naald, dat schrijft de Telegraaf vandaag. Het gezin was in beeld bij de instanties, maar de vader wist ze keer op keer af te poeieren.

Bridget Maasland en Rachel Hazes hebben een wilde avond achter de rug
Eerder vertelde Rachel Hazes dat ze haar kersverse schoondochter Bridget Maasland snel zou ontmoeten. Dat is inmiddels gebeurt en de kiekjes liegen er niet om.

Enkele bijzondere nieuwkomers in de Top 2000
De Top 2000 is in 20 jaar tijd een begrip geworden en kan je je de week tussen kerst en oud en nieuw bijna niet meer voorstellen zonder de lijst der lijsten. Afgelopen week werd er weer massaal gestemd en zojuist werd in het Top 2000 cafe de top 3 wordt feestelijk onthult

Bridget Maasland en Rachel Hazes hebben wilde avond achter de rug
Eerder vertelde Rachel Hazes al dat ze haar kersverse schoondochter snel zou ontmoeten. Dat is eindelijk gebeurt, en de kiekjes liegen er niet om!

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 7 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie