Uitzending
RTL Boulevard - 11-12-2019

11-12-2019

RTL Boulevard

376 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Moeder Sarah Papenheim in shock door uitspraak in moordzaak
Joel S. is volgens de rechtbank schuldig aan het doden van de Amerikaanse studente Sarah Papenheim in Rotterdam. Veel emotie in de rechtbank: Sarah's moeder Donee is woedend.

Georgina Verbaan lijkt in de wolken met schrijfster Maartje Wortel
Georgina Verbaan is momenteel helemaal in de wolken met schrijfster Maartje Wortel! Er zijn foto's waarop te zien is dat dat de twee zoenend in de kroeg zitten. Maartje wilde er helemaal niets over zeggen, maar we hebben Georgina vandaag ook gesproken. Op de vraag of ze iets met elkaar hebben, zegt ze: tis heel gezellig.

Gaby Blaaser is de eerste Bachelorette van Nederland
De Bachelorette is al jaren lang DE datingshow van Amerika. De succesformule is nu ook geland in ons eigen kikkerlandje. En dan blijft de grote vraag natuurlijk wie die felbegeerde, bekende, vrijgezel is.

Prinses Amalia laat zelfgeschreven musical in première gaan
Wie heeft er geen herinnering aan de kerstmusical op school? Ook onze kroonprinses Amalia moet er aan geloven, ze schrijft zelfs met haar BFF een eigen musical! En gisteren beleefde dit uitverkochte spektakel haar premiere in Den Haag.

Estelle Cruijff heeft de liefde weer gevonden
Estelle Cruijff is door celebrityfotograaf Ferry de Kok gekiekt met een nieuwe liefde. Ze gaat geen eenzame kerst tegemoet, want ze heeft het leuk met de 36-jarige zakenman Morad die in Londen woont en werkt. De twee hebben elkaar via wederzijdse vrienden leren kennen en Estelle noemt het een gevoel dat ze al heel lang niet meer gevoeld heeft.

Bridget Maasland haalt ook uit naar Privé om uitspraken
Aan de soap rond André, Bridget en Monique lijkt voorlopig nog geen einde te komen. Dat hun relatie groot nieuws werd was geen verassing maar dat hun kinderen nu de dupe zijn, dat gaat hen te ver. Daarom slaan ze terug.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 11 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie