Uitzending
RTL Boulevard - 4-12-2019

4-12-2019

RTL Boulevard

274 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Albert Verlinde druk op zoek naar nieuwe Alladin
Albert Verlinde zit met zijn handen in het haar. Eerder deze maand maakt hij bekend de Broadway-musical Aladdin naar Nederland te halen, maar de zoektocht naar een geschikte Aladdin blijkt een onmogelijke klus.

Langverwachte trailer James Bond No Time to die nu te zien
Vandaag verschijnt de langverwachte trailer van de nieuwste James Bond film waarin Daniel Craig voor het laatst in de huid kruipt van de geheime agent. De acteur wil dat het de beste Bond-film ooit wordt, dat is nog maar de vraag. En ding is wel zeker, hij gaat er met een knaller uit.

DI-RECT met eerste tour door Europa in Zurich
De Haagse rockers van DI-RECT zijn hun horizon aan het verbreden. Ze touren voor het allereerst in hun 20-jarige bestaan door Europa! En na een paar dagen in zo'n tourbus zit die geur van sex, drugs en rock 'n roll er al wel aan. Lex zocht ze op in Zrich!

Gkmen T. krijgt verplicht een advocaat
De Utrechtse tramschutter Gkmen T. is zwakbegaafd, narcistisch en verminderd toerekeningsvatbaar. Dat bericht het AD vandaag op basis van experts die hem de afgelopen twee maanden onderzochtten. Ook krijgt hij verplicht een advocaat.

William Rutten over de geheime fotoshoot voor songfestival
William Rutten vertelt in RTL Boulevard uitgebreid over de geheime fotoshoot van de presentators van het Eurovisiesongfestival.

Alles wat we weten over de presentatoren van het songfestival
Wij hebben net het presentatietrio van het Eurovisie Songfestival hebben bekend kunnen maken. Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit presenteren in mei het grootste televisieprogramma van Europa. In RTL Boulevard bespreken we alles hierover.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 4 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie