Uitzending
RTL Boulevard - 10-12-2019

10-12-2019

RTL Boulevard

307 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Krezip pakt uit met zomerconcerten
Na 10 jaar rockt Krezip weer de voegen van het podium. Het was bedoelt als een eenmalige Pinkpopreunie, maar groeit uit tot een herrijzing van de band...en er komt meer...

Huur je designer outfit voor de feestdagen
December is natuurlijk een dure maand, maar als je met de feestdagen goed voor de dag wilt komen, en ook een waslijst aan kado's moet kopen, kan je er voor kiezen een designer outfit te huren. Want dat kan op steeds meer plekken en scheelt een hele hoop geld.

Cast Huisvrouwen Bestaan Niet vol vertrouwen over deel twee
Het tweede deel van Huisvrouwen Bestaan niet moet d feelgood film van de feestdagen worden. Maandagavond ging de komedie in premiere in Tuschinki in Amsterdam. De cast belooft veel humor maar ook ontroering.

Roxette-zangeres Marie Frederiksson overleden
Met de band Roxette scoorde zij in de jaren tachtig en negentig hit na hit. Vanmiddag werd bekend dat de zweedse zangeres Marie Frederiksson op 61-jarige leeftijd is overleden.

Problematiek voor Prins Andrew wordt alsmaar groter
De Britse Prins Andrew zakt steeds verder weg in het moeras van het seksschandaal van Jeffrey Epstein waarin hij betrokken is. Nu is er een foto opgedoken met zowel Harvey Weinstein als Epstein op een feestje van de prins.

Ruud de Wild: 'Matthijs is binnen drie maanden weg'
Er gaat geen dag voorbij of er komt nieuws uit talkshowland. De Wereld draait Door met Matthijs van Nieuwkerk leek een constante factor in het transfergeweld, maar gisteravond lijkt hij zijn vertrek tussen neus en lippen aan te kondigen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 10 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie