Uitzending
RTL Boulevard - 2-12-2019

2-12-2019

RTL Boulevard

341 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Linda de Mol en 'zussen' over nieuwe film April, May en June
Linda de Mol zit niet stil, ze komt met de gloedjenieuwe film: 'April, May en June.' Ze trommelde haar vriendinnen Tjitske Reidinga en Elise Schaap op om naast haar te schitteren als drie zussen die een moeilijke tijd tegemoet gaan.

Zo komen Hollywoodsterren in zes weken in top shape
Als je sommige Hollywood trainers moet geloven kan iedereen zich in 6 weken tijd transformeren tot elk gewenst postuur. Maar wil jij er in het nieuwe jaar met een Hollywoodwaardig lijf bijlopen? Dan moet je flink aan de bak.

Expeditie geslaagd: Akwasi ontvangt zwemdiploma B van Nicolette
Bijna 1,6 miljoen mensen zagen gisteren hoe schrijver en rapper Akwasi Expeditie Robinson moest verlaten. Nicolette Kluijver, die natuurlijk ook het programma presenteert, zocht hem op achter de schermen bij Eilandpraat.

Andr Rieu maakt zich op voor kerstconcerten in Maastricht
Sinterklaas is het land nog niet uit en Andre Rieu stort zich al volop in de kerstsferen met de repetities voor zijn kerstconcert in ons kikkerlandje. Dit jaar voor het eerst in Nederland; op 20, 21 en 22 december in zijn eigen Maastricht.

Patrick Kluivert moet getuigen in zaak over goksyndicaat
Deze week moet Patrick Kluivert getuigen in de zaak rondom een groot illegaal gokbolwerk dat in 2017 de voetbalwereld flink opschudde. Ze wedden op voetbaluitslagen maar omdat hij niet betaalde zette de criminele organisatie hem onder druk vanwege zijn miljoenenschuld.

Ruud de Wild: 'Snelle pakt winst Beste Album tijdens Edisons'
Vandaag hebben wij exclusief de nominaties voor de Edisons 2019 uitgereikt in de categorie 'Album.' Dit zijn de Oscars voor de Nederlandse muziekindustrie..

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 2 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie