Uitzending
RTL Boulevard - 5-12-2019

5-12-2019

RTL Boulevard

240 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gallyon van Vessem aan de slag bij 5 Uur Live
Gallyon van Vessem is na haar ontslag bij SBS zeker niet van plan om stil te zitten. Na 16 jaar Hart van Nederland vertelt Gallyon ons vandaag over haar eerste nieuwe presentatieklus. Of de presentatrice meer gaat doen voor RTL houdt ze nog even in het midden.

Koninklijke familie pakt uit met Sinterklaas
De royals verzamelen zich weer bij de openhaard voor pakjesavond. Het feest wordt decennia lang gevierd bij de koninkijke familie. In 1947 nemen Juliana en Bernhard Beatrix, Irene en Margriet mee naar de Dam om de Sint van dichtbij te bewonderen.

Kopspijkers komt eenmalig terug op de buis
Iedereen zat van 1995 tot 2005 elke zaterdagavond aan de buis gekluisterd voor het legendarische programma Kopspijkers. Oude tijden herleven met een eenmalige terugkeer.

Summer de Snoo openhartig over carrire als topmodel
Summer de Snoo is nog maar 10 jaar oud maar boekt succes na succes als model. Een eigen YouTube kanaal, campagnes waar ze de hele wereld voor afvliegt en binnenkort zelfs haar eigen documentaire! Summers jaar kan niet beter eindigen.

Edsilia en Chantal dolenthousiast na bekendmaking songfestival
Eindelijk mogen ze het van de daken schreeuwen. Jan Smit, Edsilia Rombley en Chantal Janzen zijn de kersverse presentatoren van het Eurovisie Songfestival. De dames staan nu al te stuiteren.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 5 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie