Uitzending
RTL Boulevard - 1-7-2020

1-7-2020

RTL Boulevard

1270 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Thekla Reuten vertelt dat Netflix-film best wel op haar leven lijkt
Thekla Reuten deelde al eens het witte doek met George Clooney, stond op dezelfde set als Jennifer Lawrence en kan aan haar CV nu ??k nog eens de gloednieuwe Netflix-serie 'Warrior Nun' toevoegen. Daarin zetten 5 jonge nonnen zich af tegen de regels van het Vaticaan. Thekla's ster blijft rijzen! En wij spraken haar over dit nieuwste wapenfeit.

Prinses Laurentien heeft weer eerste klus sinds corona-lockdown
Na maandenlang thuiswerken in 'n huispak en zonder make-up is het weer even schakelen voor prinses Laurentien. Ook zij mocht vandaag weer de deur uit en verlaat prins Constantijn en de drie pubers om vandaag te spreken. En dat doet ze, op 't ??rste live-congres van NL, sinds de intelligente lockdown: Live Again!

Jongeren spuiten zich massaal vol bij plastisch chirurg: 'Zorgelijk'
Volle lippen, zoals die van bijvoorbeeld Kylie Jenner, zijn nog st??ds mateloos populair. Vandaag werd bekend dat die dikke lippen onder jongeren, vooral tussen de 18 & 25 jaar, zelfs z? gewild zijn, dat het aantal behandelingen is verdubbeld! En dat is uiterst zorgwekkend.

Arie Boomsma door het dolle heen dat sportscholen geopend zijn
Het is 1 juli en dat betekent dat de sportscholen officieel hun deuren weer mogen openen. Een heugelijk moment voor sportschoolhouder Arie Boomsma.

Ali B nieuw jurylid van HGT: 'Lijkt me superleuk'
Dan Karaty kan door het coronavirus de Verenigde Staten niet verlaten en moest daarom zijn jurystoel bij Holland's Got Talent afstaan. The Voice-coach Ali B vult voor hem in en kan niet wachten om plaats te nemen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 1 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie