Uitzending
RTL Boulevard - 1-1-2020

1-1-2020

RTL Boulevard

273 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Piet Paulusma ontroerd door afscheid SBS
Morgen begint Piet Paulusma bij zijn nieuwe zender MAX. Maar niet voordat we terugkijken op zijn afscheid bij SBS en natuurlijk zijn toekomstplannen!

Frank Dane blikt terug op 'leukste jaar ooit'
Morgen is het precies n jaar geleden dat Frank Dane het radiostokje van radio-icoon Edwin Evers overnam. Met succes blijkt, want de 538 Ochtendshow is nog altijd nummer n in de ochtend. Lex blikt met het ochtendteam terug op een geslaagd 2019.

Suzan en Freek: 'Het was een bizar jaar'
Het afgelopen jaar was het jaar van de doorbraak voor Suzan & Freek. De hits Blauwe Dag en Als Het Avond Is gaan met geen mogelijkheid meer uit je hoofd. En ook de plannen voor 2020 zijn groter dan groot.

Peter R. over het verschrikkelijke nieuwjaarsdrama in Arnhem
Een verschrikkelijk familiedrama vannacht in Arnhem: een vader en zijn zoon komen om bij een flatbrand. De politie heeft inmiddels twee tieners aangehouden voor brandstichting.

Michael van Gerwen moet familie missen tijdens jaarwisseling
Terwijl wij lekker uitbrakken, is de eerste dag van 2020 voor Michael van Gerwen meteen de belangrijkste van het jaar. Vanavond strijdt hij om de titel Werelkampioen Darts. Filemon sprak hem zojuist in Londen.

Martijn Koning reageert op tegenvallende kijkcijfers
Het was gisteravond een strijd om de kijker. Claudia de Breij trok aan het langste eind en wist voorafgaand aan het nationale aftelmoment 1.7 miljoen kijkers te boeien. De oudejaarsconference van Martijn Koning trok eerder op de avond veel minder bekijks.

Zo vierde bekend Nederland het nieuwe jaar
Oliebollen, vuurpijlen en champagne: 2020 is begonnen! Ook de sterren hebben het nieuwe jaar goed ingeluid. Thuis op de bank of in een ver tropisch oord; overal was het een groot feest.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 1 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie