Uitzending
RTL Boulevard - 2-9-2019

2-9-2019

RTL Boulevard

257 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Bibian Mentel openhartig over behandeling voor DWTS
Bibian Mentel ondergaat twee weken geleden een risicovolle operatie aan haar nek en ruggengraat waar meerdere uitzaaiingen worden ontdekt. De ex-snowboardster herstelt wonderlijk snel en kan zelfs mee blijven doen aan Dancing With The Stars.

Influencers verspillen voedsel voor perfecte Instagram-kiekje
Restaurants worden tegenwoordig overspoeld met verzoeken van Influencers om te komen eten in ruil voor een post. Om het kiekje er zo gezellig mogelijk uit te laten zien, moet de tafel natuurlijk wel lekker vol met eten staan en dat schiet sommigen in het verkeerde keelgat.

Het overweldigende succes van voetballer Virgil van Dijk
Het regent prijzen voor Virgil van Dijk. Hij sleept de n na de andere in de wacht terwijl de concurrentie IJZERsterk is. Vanmiddag maakte de stervoetballer even tijd voor onze Simon Zijlemans.

Boer zoekt Vrouw is helemaal terug van weggeweest
Het kneuterigste datingprogramma van de Nederlandse televisie is weer begonnen en duizenden vrouwen en mannen kunnen vanaf nu in de pen kruipen om aan hun favoriete boer te schrijven. Ervaringsdeskundige Boer Henk weet nu al wie mogelijk zijn 1109 brieven gaat overtreffen...

Inhoudelijke behandeling terreurverdachte A'dam CS
Op het Amsterdam Centraal Station breekt vorig jaar 31 augustus paniek uit. Een 19-jarige Afghaan, Jawed S. steekt daar twee nietsvermoedende Amerikaanse toeristen neer. Jawed S. staat deze week terecht.

Jongste prinsesje Ariane nu ook naar middelbare school
Ook op paleis Huis ten Bosch was het vanmorgen, nu de zomervakantie erop zit, ongetwijfeld weer haastje repje met het vullen van de broodtrommels. De laatste dochter, prinses Ariane, gaat nu ook naar de middelbare school en dat betekent een nog ingewikkelder veiligheidsplan.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 2 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie