Uitzending
RTL Boulevard - 31-8-2019

31-8-2019

RTL Boulevard

255 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jamie Trenit crosst land door op zoek naar boeren BzV
Boer Zoekt Vrouw is bijna terug: nog n nachtje slapen. Naast het grote mysterie over wie de deelnemende boeren dit seizoen zijn, willen we natuurlijk ook weten waar ze vandaan komen. Jamie crosste het land door.

Angela Groothuizen gaat terug in de tijd voor Ver van Huis
Kinderen die de hele dag aan het gamen zijn of ouders die door hun veel te drukke baan geen tijd meer voor elkaar hebben. Angela Groothuizen schiet met haar nieuwe programma Ver Van Huis te hulp!

OM gooit inbeslaggenomen designeritems op veilingsite
Het Openbaar Ministerie biedt sinds deze week exclusieve designeritems zoals kleding, tassen en schoenen aan op een veilingsite. De items zijn allemaal in beslag genomen bij huiszoekingen en soms wel duizenden euro's waard.

Humberto Tan en dochter slaan muzikale handen in n
Julia Tan, de dochter van Humberto, timmert flink aan de weg. Ze deed mee aan Dance, Dance, Dance, heeft haar eigen YouTube-kanaal en zondag start de eerste aflevering van Tantoe Muzikaal dat ze met niemand minder dan haar vader maakt.

Prinses Diana alweer 22 jaar geleden overleden
Het is vandaag alweer 22 jaar geleden dat prinses Diana overleed, en hoe clich het ook is, ze leeft nog altijd voort. Niet alleen bij de mensen, maar ook vanwege de complottheorien en speculaties waar we nog altijd niet over uitgepraat raken.

Vrouw ex-topman Philips verdacht in verdwijningszaak
Multimiljonair Tob Cohen wordt al weken vermist in Kenia. Nu lijkt er een doorbraak. Volgens nieuwe aanwijzingen zou zijn vrouw, met wie hij in scheiding ligt, meer over zijn verdwijning weten....

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 31 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie