Uitzending
RTL Boulevard - 31-10-2019

31-10-2019

RTL Boulevard

349 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Expeditie-Kalvijn vertelt alles over zijn eerste bioscoopfilm
Voor zijn webserie Gekkenwerk, gaat Kalvijn de uitdaging aan om binnen 24 uur een bioscoopfilm te filmen. De film XIII, met zichzelf in de hoofdrol en Jeroen Pauw in een bijrol, is deze week in premiere gegaan maar of de 'sterke' verhaallijn nou echt het Nederlands Filmfestival gaan halen, dat is nog maar de vraag.

Welke BN'er wordt gepakt door Turbo de drugshond?
Turbo kwam langs in de studio van RTL Boulevard en ging eens checken of Jamie, Veronica, Miljuschka, Ronald f Kalvijn drugs op zak had.

Uitspraken Taylor Swift over seksisme leveren heftige discussie op
Taylor Swift is helemaal klaar met de manier waarop vrouwelijke artiesten worden neergezet in de media. In haar carriere ging het meer om haar liefdesleven dan om de muziek die ze maakte. En ook Nederlandse zangeressen hebben het daar moeilijk mee.

Ali B heeft al helemaal zin in zijn Roast
'The Roast of Ali B' komt steeds dichterbij, op 17 december gaat een heel panel aan vrienden en vijanden de rapper met de grond gelijk maken. Wij zochten hem op om te kijken hoe hij zich mentaal voorbereid.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 31 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie