Uitzending
RTL Boulevard - 1-11-2019

1-11-2019

RTL Boulevard

358 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Man Tineke Schouten aan de beterende hand
Na een hartaanval en een vijfvoudige bypass-operatie vecht Hans, de man van Tineke Schouten, al wekenlang voor zijn leven. Aan RTL Boulevard laat Tineke weten dat haar man over twee weken hopelijk weer thuis is.

Rintje Ritsma blij als eerste afvaller The Masked Singer
De afgelopen zes weken moest elke week een kandidaat het gemaskerd bal verlaten. Sprinkbok-Rintje was de eerste afvaller. Tineke Schouten hield het langer vol en onthult haar geheim in RTL Boulevard.

'Tweede seizoen The Masked Singer gaat er komen'
Na wekenlange speculaties gaan vanavond cht alle maskers af en weten we wie er in de pakken van de Leeuw, de Neushoorn, de Robot en de Bidsprinkhaan zitten. Tot die tijd raden we nog even door met jurylid Gerard Joling.

Raemon Sluiter noemt breuk Kiki Bertens waanzinning zwaar
Een einde aan de samenwerking tussen tennisster Kiki Bertens en coach Raemon Sluiter hing al een tijdje in de lucht. Nu is het bevestigd door Kiki zelf, via haar Instagram-pagina. Raemon reageert bij ons op de breuk.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 1 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie