Uitzending
RTL Boulevard - 4-11-2019

4-11-2019

RTL Boulevard

369 x bekeken | 1 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nieuw programma Jan de Hoop al na n aflevering van de buis
Het zit er na n aflevering al op voor Jan de Hoop en zijn nieuwe show Jan Houdt Hoop. De presentator en Peter van der Vorst leggen uit waarom.

Sergio Herman wil meer tijd doorbrengen met zijn gezin
Sergio Herman is een van de meest succesvolle chef-koks die ons land ooit heeft gekend, hij heeft maar liefst 5 Michelin-sterren. Al dat harde werken heeft echter ook een schaduwkant, er is namelijk nauwelijks tijd voor zijn gezin. En dat moet anders, vindt ie.

Expeditie-Thomas over exit: 'Ik voelde het aan komen'
Een dikke 1,4 miljoen mensen zagen gisteren dat door listige mede-kandidaten de goedlachse Thomas Berge het Expeditie Robinson-eiland noodgedwongen moest verlaten. Met veel heimwee kijkt hij terug op dit intense avontuur.

Topatlete Madiea G. achter de tralies wegens drugssmokkel
Afgelopen zomer belandden twee topsporters in de Duitse cel op verdenking van drugssmokkel. En van hen is atlete Madiea G., een uiterst succesvolle sprinter en estafette-loper die nu naar een verder verloop van haar carrire kan fluiten. Ze moet maar liefst 8,5 jaar de bak in.

Gerard Ekdom mocht zijn grote idool Bruce Springsteen ontmoeten
Met hits als Born In The U.S.A en Streets Of Philadelphia is Bruce Springsteen misschien wel de grootste rockzanger van Amerika. Voor zijn laatste album Western Stars gaat The Boss niet op tour, maar maakte hij wel een heel persoonlijke film. Superfan Gerard Ekdom sprak zijn all time hero voor ons in Londen.

Natasja Froger krijgt geen genoeg van haar kleindochter
Natasja Froger bevindt zich nog altijd op een roze wolk sinds de geboorte van kleindochter Fallon. "Ik zou elke dag wel langs kunnen gaan", vertelt de presentatrice.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 4 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie