Uitzending
RTL Boulevard - 30-10-2019

30-10-2019

RTL Boulevard

317 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hilarisch: Jan de Hoop swipet erop los
Speciaal voor RTL Boulevard neemt Jan de Hoop de social media van de dag door. Luuk Ikink moet even toekijken, want Jan swipet er volledig op los.

Briste parlement betuigt steun aan Meghan Markle
In de strijd tegen de agressieve Britse roddelpers krijgt Meghan Markle gisteravond steun uit onverwachte hoek. Zo'n beetje ALLE vrouwelijke parlementsleden, zowel links als rechts, zetten hun meningsverschillen opzij en schrijven in een open brief dat zij pal achter de duchess staan.

Chantal Janzen zet zich in tegen kinderkanker met speciale party
Chantal Janzen geeft over twee weken de grootste pyjama-party van Nederland in de Ziggo Dome. Als ambassadrice van het prinses Maxima-centrum, speciaal opgericht voor kinderen met kanker, vindt zij het jammer dat juist die kids het feestje niet mee kunnen vieren. En dus bracht ze het feestje naar hun.

Nicky Romero in shock door heftige autokraak
DJ Nicky Romero schrok zich vanmorgen kapot toen hij zijn luxe BMW volledig gestript, zelfs zonder stuur, aantrof voor zijn huis. Dit lijkt geen gewone inbraak, maar het werk van een professionele roofbende. En hij bleek niet de enige in de straat.

Selma van Dijk over ontslag: 'Ik moet het nog even laten bezinken'
Niet alleen Gallyon van Vessem moet het veld ruimen bij Hart van Nederland, ook Selma van Dijk is weggestuurd bij het SBS-programma. Dat maakten wij vanmiddag bekend. De oud-gediende heeft zelfs haar laatste uitzending al gepresenteerd. Vlak voor deze uitzending spraken wij haar.

Jan de Hoop gooit het over andere boeg in nieuw programma
Jan de Hoop bereikt bijna de pensioensgerechtigde leeftijd, maar in de herfst van zijn carrire slaat hij nog gewoon een nieuwe weg in. Vanaf vanavond is de anchor van het Ontbijtnieuws te zien als quizmaster op RTL 5 met de show Jan Houdt Hoop.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 30 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie