Uitzending
RTL Boulevard - 5-11-2019

5-11-2019

RTL Boulevard

324 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Alcoholverslaving speelde parten voor dochters Demi Moore
De alcoholverslaving van Demi Moore heeft een enorme impact gehad op haar gezinsleven. Voor het eerst, na haar openhartige boek Inside Out, doet Demi samen met haar dochters Rumer en Tallulah voor een keer haar verhaal.

Quote 500 neemt de rijksten der rijksten onder de loep
De lijst der lijsten van de rijkste Nederlanders, de Quote 500 is uit. En we hoeven geen medelijden te hebben. Het aantal Hollandse miljardairs in de zogenoemde 'negennullenclub' is in 2019 naar een recordhoogte van 37 gestegen. Natuurlijk staan er ook veel BN-ers in de lijst.

Anna Wintour blaast 70 kaarsjes uit
Verscholen achter een grote zonnebril en strakke boblijn is modebitch Anna Wintour deze week alweer 70 jaar geworden. Ondanks dat al jaren de geruchten gaan dat de hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue met pensioen zou gaan, heeft ze nog steeds de broek aan in de modewereld.

Ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk achter de schermen TVOH?
Het tiende seizoen van The Voice staat op het punt te beginnen maar er is nu al een grote rel. Coaches Lil' Kleine en Anouk zouden de grootste ruzie hebben en niet meer in n studio samen willen zijn.

Glitter glamour Gordon zet Blaricum-villa voor derde keer op de markt
Na twee eerdere pogingen zet Gordon opnieuw zijn villa in Blaricum te koop. Al twintig jaar tijd woont hij er met veel plezier, maar nu is het toch echt tijd voor verandering.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 5 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie