Uitzending
RTL Boulevard - 29-10-2019

29-10-2019

RTL Boulevard

326 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nikkie Plessen: 'Addy moet gewoon doorgaan'
Een zwarte dag voor Addy van den Krommenacker. De ontwerper, die menig BN'er en prinses kleedt, heeft het faillissement aangevraagd van zijn twee winkels. We spraken de zeer geemotioneerde ontwerper vandaag in Den Bosch.

Rapper Snelle had winst MTV Awards niet verwacht
MC Snelle gaat als een speer. Na een succesvol muzikaal jaar wint hij gisteravond de titel Best Dutch Act. Hiermee laat hij Maan, Josylvio, Nielson en Yung Felix achter zich. En dit is nog maar het begin.

Inbraak Ronnie Flex veel voorkomende methode
Een man die zich voordoet als pizzabezorger zou maandagavond hebben geprobeerd de woning van Ronnie Flex binnen te dringen. De rapper heeft beelden online gezet van drie verkleede mannen die aanbellen bij zijn huis.

Rapper Snelle hint op duet met deze artiest
MC Snelle doet een wel heel bijzondere onthulling tijdens zijn bezoek aan RTL Boulevard. De rapper hint namelijk op een samenwerking met niemand minder dan Nielson!

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 29 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie