Uitzending
RTL Boulevard - 26-1-2020

26-1-2020

RTL Boulevard

240 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Rapper Donnie gaat voor wereldrecord polonaise lopen
Maradonnie is van plan om het wereldrecord polonaise lopen te verbreken! Op aanraden van een fan post hij vanmiddag een oproep op Instagram wie er mee wil doen.

Docu Sakawa toont contrast eenzame mannen in Europa en straatarme mannen in Ghana
Ze worden de Sakawaboys genoemd: grote groepen arme mannen uit Ghana die zich online voordoen aan westerlingen als vrouwen om ze zo geld aftroggelen. Een documentaire van BNNVARA volgt zo'n groep en laat de schrijnende kant zien van deze oplichters.

William Rutten: 'Madonna vraagt te veel van haar lichaam'
Nadat Madonna vorige maand de rest van haar Amerikaanse tour volledig moest cancelen, lijken nu haar Europese fans de sjaak. Vanwege aanhoudende blessure, blaast de Queen of Pop de een na de andere show af.

Kees van de Spek getest op hiv na beet zakkenroller
Kees van der Spek heeft een bijzonder nieuwtje. Tijdens opnames in Kaapstad is hij door een zakkenroller in zijn arm gebeten. Daarom moet hij nu een hiv-test doen.

'Kees van der Spek weer gevraagd voor Expeditie Robinson'
In 2015 deed Kees van der Spek al eens mee aan zijn droomprogramma: Expeditie Robinson. Veel te vroeg moest hij de show verlaten, maar het lijkt erop dat de verslaggever een tweede kans krijgt.

Eerste verdachten Wie is de Mol? duiken langzaam op
De vrouwen vallen bij bosjes af in Wie is De Mol? Nadat Anita Witzier en Tina de Bruin al de aftocht bliezen, zagen 2,7 miljoen kijkers gisteren hoe de bloedfanatieke Jaike Belfor een rood scherm kreeg. Wij kletsen nog even na.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 26 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie