Uitzending
RTL Boulevard - 30-4-2014

30-4-2014

RTL Boulevard

1228 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Marc onthult wassenbeelden koningspaar
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zitten vandaag precies een jaar op de troon. Dat is groots gevierd met wassenbeelden van het paar in Madame Tussauds in Amsterdam. Volgens onze royaltydeskundige Marc van der Linden is het resultaat verbluffend.

Waldorf Astoria opent Amsterdamse deuren
Als je aan New York denkt dan denk je natuurlijk aan het Waldorf Astoria Hotel. Vanaf donderdag hoef je niet meer naar de Big Apple te vliegen om in het hotel te slapen, want ook in onze hoofdstad staat nu zo'n hotel. RTL Boulevard mocht al een kijkje nemen.

Kunstenaar pakt Amsterdams grachtenpand aan
In onze hoofdstad is een heel bijzonder kunstproject bezig. Een kunstenaar kreeg daar een heel grachtenpand tot zijn beschikking.

Nederlands trots Zoe Karssen verovert de wereld
Modeontwerpster Zoe Karssen is pas enkele jaren bezig, maar ze dendert lekker door in de modewereld. Wat veel mensen niet weten is dat Zoe uit ons kikkerlandje komt.

Las Dalias op bezoek in Amsterdam
Las Dalias is al tientallen jaren dé hippiemarkt waar je moet zijn op Ibiza. Dit weekend duiken de kramen met kettingen, tassen en schoenen op in Amsterdam. Op het Westergasterrein om precies te zijn.

Exclusief: scheidingspapieren Eugène van Dun
Opnieuw groot nieuws over Connie Breukhoven. De Telegraaf schrijft dat haar aanstaande man Eugène van Dun nog niet gescheiden zou zijn, maar RTL Boulevard heeft de scheidingspapieren in handen.

Gordon verkijkt zich op verbouwing koffietent
De verbouwing van Gordons gloednieuwe koffietent Blushing in Blaricum is nog in volle gang is. De nachtegaal heeft het er maar druk mee. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik me best wel heb verkeken op hoeveel werk het is."

Zac Efron zet buurt op zijn kop
Zac Efron zonder t-shirt aan. Moeten we nog meer zeggen? Op 8 mei draait eindelijk de film Bad Neighbours met Zac in de hoofdrol. Eén ding is zeker, dat kijkt lekker weg!

Droevige week voor Cilly Dartell
Het is een droevige week voor Cilly Dartell en Frank du Mosch. Donderdag is de laatste aflevering van hun middagprogramma Studio MAX Live. We spraken de twee vandaag over hun laatste paar uur op de radio.

Tim Akkerman nerveus voor nieuwe juweeltje
Maandenlang sloot Tim Akkerman zich op in de studio voor zijn album The Journey. Dinsdagavond was het eindelijk zo ver, want hij mocht zijn juweeltje ten gehore brengen.

Goodbye voor Klaas drupsteen
Nederland werd vanmorgen wakker met het bericht dat Klaas Drupsteen de laan is uitgestuurd bij de NCRV. Dat viel de Hello Goodbye-presentator rauw op zijn dak.

Jan Kooijman in reclame met Sly Stallone
Jan Kooijman heeft al heel veel mooie dingen meegemaakt, maar op de set staan met zijn grote held Sylvester Stallone is toch wel één van de hoogtepunten.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 30 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie