Uitzending
RTL Boulevard - 6-5-2014

6-5-2014

RTL Boulevard

945 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Royals pakken uit op social media
Twitteren met Pieter van Vollenhoven, Koningin Rania volgen op Instagram, tegenwoordig doen veel royals actief mee op social media. Met als nieuwste trend: Selfies.

Koningspaar naar de Achterhoek
Er zijn veel dingen die Willem-Alexander heeft veranderd sinds hij Koning is, maar dat geldt niet voor het traditionele bezoek aan een Nederlandse streek. Vandaag was de eerste keer voor Willem-Alexander en Maxima. En hoe beleeft de meegereisde pers zo'n dag?

Máxima draagt jurk van Beatrix
Gisteravond liep Amsterdam uit voor het traditionele 5 mei concert op de Amstel. En ook de Koninklijke familie was goed vertegenwoordigd.

Celebs in gewaagde kleding op Met Gala
Gisteravond kwamen alle bekende sterren bij elkaar in het Metropolitan Museum of Art in New York voor een verkleedpartij van epische proporties.

Zoon Irene Moors speelt sterren van de hemel
De zoon van Irene Moors heeft zijn talenten niet van een vreemde. Het wachten was dan ook tot hij in de spotlight zou stappen. Vandaag is het zover. Met zijn rol in de 'Club van Sinterklaas' film, heeft hij de smaak helemaal te pakken.

Jan Smit en Cornald Maas over Songfestival
Het is een belangrijke avond voor Waylon en Ilse, maar ook Songfestival-routiniers Cornald Maas en Jan Smit zijn vanavond van essentieel belang voor Nederland!

Sander de Heer over 112 telefoontje Pim Fortuyn
Het is vandaag alweer 12 jaar geleden dat Pim Fortuyn werd doodgeschoten op het mediapark hier in Hilversum.

Miley Cyrus weer helemaal terug
Miley Cyrus stelde veel fans teleur toen ze haar Bangerz tour moest onderbreken vanwege haar gezondheid. Het concert in Amsterdam moest ze daardoor afzeggen. Maar vanavond begint de wereldster dan toch eindelijk aan haar tour door Europa, in Londen!

Michael uit Levenslang met Dwang heeft echt smetvrees
Ruim 800.000 mensen keken gisteren weer naar Levenslang met dwang en het programma maakt veel los op Twitter...

Ilse De Lange en Waylon zenuwachtig voor de halve finale
Gooi die Eurovisie-tune er maar in, want vanavond is het eindelijk zo ver. Rond de klok van 23.00 uur weten we of de Common Linnets in de finale staan zaterdag!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 6 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie