Uitzending
RTL Boulevard - 7-5-2014

7-5-2014

RTL Boulevard

1138 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Doorbraak in zaak vermiste Marrokanen Venray
Vandaag werd bekend dat de twee vermiste Marokkaanse jongens uit Venray, Karim Fourkour en Fouad Bendella, na bijna 8 jaar zijn gevonden.

Gordon: Hotter Than My Daughter geen uitlach-tv
Je zou zeggen dat alle moeders er tegenwoordig fashionable uitzien dankzij Gordon, maar niets is minder waar. In het nieuwe seizoen van Hotter than my Daughter komt er weer een hele stoet bonte dames voorbij.

Oranjegekte barst los met Johnny de Mol
Over anderhalve maand barst het WK in Brazilië los en Johnny de Mol heeft de Oranjekoorts al aardig te pakken. De presentator duikt in z'n nieuwe programma 'Johnny in Oranje' onder in de wereld van onze jongens...

Onthullende details in boek over ontvoerde Lusanne van der Gun
Elf jaar geleden werd de 11-jarige Lusanne van der Gun uit het Friese Oldeberkoop ontvoerd. Journalist Niek van der Oord schreef er het boek 'Meisje Vermist' over. En daar staan onthullende details in.

Joelle zenuwachtiger dan Waylon
Tussen alle songfestivalperikelen door hoeft Waylon zich niet te vervelen. Hij heeft namelijk zijn kersverse vriendinnetje Joelle meegenomen. En aan ons vertelt ze voor het eerst hoe trots ze op haar vriend is!

Di-rect nu ook in het museum
De band Di-rect is niet alleen te zien op het podium, maar vanaf vandaag ook in een ware tentoonstelling.

Dochter Brad en Angelina maakt acteerdebuut
Over drie weken komt de nieuwe Disneyfilm Maleficent uit. Gisteren hadden we een exclusief interview met hoofdrolspeelster Angelina Jolie over de film, haar kids en natuurlijk Brad Pitt!

Nederland viert finaleplaats Ilse en Waylon
Gisteravond zagen 3,2 miljoen mensen hoe Ilse en Waylon door zijn naar de volgende ronde van het Eurovisie Songfestival.

'Ik hoop dat ik maandag die kruk kan opeten'
Bekend Nederland heeft gisteravond ook massaal gekeken.

Zoektocht vermiste Henry de Vries gestaakt
De politie zoekt sinds november naar de vermiste Henry de Vries. Nog steeds ontbreekt er ieder spoor en nu is er slecht nieuws voor de familie...

Dumpen drugsafval zorgt voor problemen
'Met hetzelfde gemak, gooi je het in de afvalbak' dat weten we allemaal. Maar als je afval bestaat uit vaten met giftige drugsrestanten, zet je die niet zomaar bij het huisvuil. Het dumpen van drugsafval zorgt voor steeds meer problemen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 7 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie