Uitzending
RTL Boulevard - 23-4-2014

23-4-2014

RTL Boulevard

1127 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

GTST Ruud Feltkamp interviewt zijn grote held
Hij deinst nergens voor terug, bioloog Dave Salmoni. Met zijn grootste fan Ruud Feltkamp gingen wij op pad om hem het hemd van het lijf te vragen over zijn nieuwe programma Deadly Islands.

Liesbeth List bewijst man laatste eer
Een zware dag voor Liesbeth List. Vandaag was de crematie van haar man Robert Braaksma.

Dean Saunders: Het komt allemaal goed
Dean Saunders verscheen dinsdagavond ook op de rode loper van Spiderman 2. Niet met zijn ex-vriendin Jamie, maar met zijn broertje Jamie.

Rob Geus kan zijn geluk niet op
Het liefdesgeluk van Rob Geus is groter dan ooit...

Sabia steekt Touriya hart onder de riem
Vlak nadat bekend werd dat Touriya Haoud en haar man gaan scheiden, stak Sabia Engizek Touriya een hart onder de riem. De twee zouden zelfs eens een keer met elkaar afspreken...

Katy Perry laat zich van compleet andere kant zien
Morgen komt Katy Perry met een nieuwe videoclip. Het belooft een theatraal meesterwerkje te worden waarin Katy hilarische typetjes speelt

Love Eternal feestelijk in première
Acteur Robert de Hoog nodigde gisteren zijn beste vrienden uit voor de premiere van Love Eternal. Zo'n avondje uit is natuurlijk altijd een feestje, maar de film viel na afloop voor iedereen toch wat zwaar.

Roy Donders: Geen tijd voor relatie
Na het succes van 't eerste seizoen van Roy Donders, stylist van 't Zuiden kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Roy is volwassener geworden en dat gaan we zien in seizoen 2.

'Badr Hari nog ver verwijderd van realiteit'
Badr Hari's optreden in RTL Late Night gisteren zorgt voor gemengde reacties.

BN'ers paraderen op rode loper Spiderman 2
Na Captain America is morgenavond de volgende superhelden-film in de bioscoop: The Amazing Spider-man 2. Gisteravond was de feestelijke premiere en vroegen we de bekende Nederlanders hoe bang zij zijn voor spinnen.

John van den Heuvel dagje mee met de ambulance
John is ambassadeur voor Hulp voor Hulpverleners. Hulp voor Hulpverleners wil de schadelijke gevolgen, die een hulpverlener als gevolg van het uitoefenen van zijn beroep ondervindt, zoveel mogelijk beperken.

Joop van Riessen raakt niet uitgeschreven
Voormalig hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie, Joop van Riessen, heeft al vijf politiethrillers op zijn naam staan. Daar komt nu een zesde bij. Aan inspiratie in ieder geval geen gebrek.

'Politie onderzoekt rol Polletje in Kuip'
Martin van de P, alias 'Polletje' is een beruchte Amsterdamse crimineel. Hij werd in 2000 veroordeeld voor betrokkenheid bij een viervoudige moord in een sexclub in Haarlem. Nu wordt hij in verband gebracht met het vuurwerkincident bij de bekerfinale.

Drugs en wapens in tbs-kliniek
Er zijn heftige beelden opgedoken van patie?nten in een TBS-kliniek die beschikken over telefoons, drugs, geld en messen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 23 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie