Uitzending
RTL Boulevard - 2-5-2014

2-5-2014

RTL Boulevard

1015 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Prins Harry weer vrijgezel
De breuk tussen prins Harry en Cressida is toch wel het meest schokkende royaltynieuws van deze week. De party prins verwerkt zijn nieuwe status als vrijgezel momenteel zeer gepast in clubs in Amerika..

Monaco niet naar Cannes vanwege film Grace Kelly
Nicole Kidman kruipt voor de film Grace of Monaco in de huid van Grace Kelly. Maar voordat de film in de bioscopen draait is er al een heleboel ophef over.

Voorbereiding Grand Defilé in volle gang
De viering voor het 200-jarig jubileum van ons koninkrijk duurt maar liefst twee jaar, en dus staan er nog he?e?l wat activiteiten op de planning!

Jan Kooijman: Ik word weer vader
Groot klein nieuws voor Jan Kooijman. Zijn vriendin Henna Lee is in verwachting van hun tweede kindje. Dat onthulde de presentator in RTL Boulevard.

Karakters Divorce zitten niet stil
Met gemiddeld twee miljoen kijkers is ook seizoen twee van Divorce een regelrechte kijkcijferknaller. Met nog vijf afleveringen te gaan is 't hoogtijd om de tussenbalans op te maken met David en Joris, oftewel Dirk Zeelenberg en Waldemar Torenstra.

Marco Borsato zet Curaçao op zijn kop
Marco Borsato zit op dit moment op Curacao voor zijn duizend spiegels tour. En wij spraken hem vast vlak voor zijn optreden.

Nathan Moszkowicz slaat andere weg in
Nathan Moszkowicz, de zoon van Bram timmert lekker aan de weg als artiesten manager. Vandaag spraken we hem met zijn ow zo trotse vader...

Bewaakster Celblok H gaat trouwen
Maandag komt een einde aan het eerste seizoen van de zenuwslopende serie Celblok H. Eva Poppink die de rol van bewaakster Vera Maas speelt in de serie heeft leuk nieuws!

Gaat Ilse voor zwart of wit?
Waylon en Ilse moeten natuurlijk gaan shinen op het Songfestival. Dus een fantastische outfit kan niet uitblijven. Vandaag showt Ilse voor het eerst haar kledij.

Ilse en Waylon: Het is alsof we op vakantie zijn
The Common Linnets vermaken zich wel in het Deense Kopenhagen. Sterker nog, volgens Waylon is het net of de twee op vakantie zijn!

VI Oranje maakt zich op voor een topzomer
De mannen van VI maken zich op voor een topzomer! Met het WK in aantocht kunnen ze niet wachten om weer te beginnen.

Brazilië is snoepreisje voor Gerard Joling
Gerard Joling verblijft momenteel in Brazilie? voor opnames van zijn videoclip. Maar zo'n werkvakantie is stiekem ook een snoepreisje.

Nepslipjes Bobbi Eden in omloop
Bobbi Eden was even verbaasd toen ze Marktplaats aan het afstruinen was. Ze zag ineens dat haar 'slipjes' te koop werden aangeboden. Het zou om gedragen exemplaren gaan.

Persmuskieten jagen op eerste foto Volkert van der G
Volkert van der G, de man die in 2002 Pim Fortuyn vermoorde, is sinds vandaag weer buiten de gevangenismuren.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 2 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie