Uitzending
RTL Boulevard - 29-11-2019

29-11-2019

RTL Boulevard

358 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zwangerschap Eva van de Wijdeven verloopt als een droom
Eva van de Wijdeven wordt voor het eerst moeder. Wij spraken haar over haar zwangerschap.

Jim Bakkum onthult pikante details Onze Jongens
Buiten wordt het steeds kouder, maar de temperaturen in de Nederlandse bioscopen lopen binnenkort hoog op. Begin 2020 is Onze jongens in Miami te zien. Hoofdrolspeler Jim Bakkum is hier en gaat met de billen bloot.

Hoedenmaakster van de royals gooit alles op tafel
De Belgische Fabienne Delvigne is d hoedenmaakster van de Europese royals. Niet alleen koningin Mathilde, maar ook onze koningin Mxima bestellen met dozijnen tegelijk de mooiste hoeden. Fabienne heeft nu een boek, waarin ze vertelt over de hoed en de rand.

Roel van Velzen openhartig over break-up
Roel van Velzen scheidde op 1 april van zijn jeugdliefde Marloes, met wie hij 20 jaar een relatie had. Een verdrietige periode volgde. Hij heeft de draad inmiddels weer opgepakt en dat komt deels omdat ie er met bekende vrienden over kan praten in zijn nieuwe podcast.

Nog meer schokkende details Ruinerwold naar buiten
We komen steeds meer te weten over de leefomstandigheden van de kinderen op de boerderij in Ruinerwold. Uit het strafdossier, dat in handen is van De Telegraaf, blijkt dat daar ngen jaar lang het ene na het andere horrorscenario heeft afgespeeld.

Ruud Feltkamp: 'Facebook moet zijn verantwoordelijkheid pakken'
De gezichten van veel BN'ers, zoals John de Mol en Ruud Feltkamp worden regelmatig misbruikt voor advertenties van bitcoins. Talloze mensen trappen erin en verliezen kapitalen aan dit soort oplichters. Hopelijk tot nu, want Kees van der Spek is naar Nigeria afgereisd om zo'n crimineel in de kraag te grijpen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 29 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie