Uitzending
RTL Boulevard - 26-11-2019

26-11-2019

RTL Boulevard

240 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Maakt Edwin Evers de overstap naar Radio 2?
Sky Radio is weer omgedoopt tot The Christmas Station, en nu Edwin Evers met zijn band een kersthit heeft opgenomen, mocht hij zijn vijf favoriete kerstplaatjes aankondigen. En ja, eenmaal in zo'n radiostudio begint 't toch weer te kriebelen.

Mental Theo en Charly Lownoise stoppen als duo
Ontblote bovenlijven, petjes achterstevoren en 365 dagen per jaar een net iets te bruine teint, old school gabbers Charly Lownoise en Mental Theo vieren hun 25 jarig bestaan. Maar vandaag maken ze ook triest nieuws bij ons bekend.

Moeder over moord op dochter Sarah Papenheim
Vorig jaar december wordt de Amerikaanse studente Sarah Papenheim in Rotterdam door een Nederlander om het leven gebracht. Het leven van haar moeder, Donee, verandert vanaf dat moment in een nachtmerrie. Morgen is zij in de rechtszaal aanwezig als verdachte Joel S. terecht staat en de strafeis zal krijgen.

Grote zorgen om Willem Holleeder door ziekenhuisopname
Grote zorgen afgelopen nacht over Willem Holleeder. Hij werd vanuit zijn extra beveiligde cel in Vught met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De reden? Verkeerde medicijnen.

Onzekere toekomst voor reality-tv
Het gesprek van de dag is de beslissing van programmadirecteur RTL Peter van der Vorst om per direct alle reality-programma's van de zender te stoppen. Dit na een hoogoplopende rel in De Villa. En dat is uiteraard een onderwerp waar iedereen iets van vindt.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 26 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie