Uitzending
RTL Boulevard - 24-11-2019

24-11-2019

RTL Boulevard

221 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ronald over plagiaat Madonna: 'Dit is regelrechte diefstal'
Met regelmaat ontvangen de grote artiesten der aarden beschuldigingen van plagiaat. Ditmaal is Madonna de zondebok. Een Amerikaanse muzikant is boos dat hij niet de credits krijgt voor het nummer God Control op het nieuwe album van The Queen of Pop. Maar is dit terecht?

Queen Elizabeth cancelt verjaardagsfeestje prins Andrew
Queen Elizabeth heeft het feest ter ere van de 60ste verjaardag van prins Andrew gecanceld. De Britse royal heeft dit besluit genomen na alle ophef die onstond na het veelbesproken en genante interview dat hij vorige week gaf over zijn relatie met veroordeeld pedofiel Jeffrey Epstein, aldus de Mirror.

Fatima: 'Iedereen maakt weleens een foute grap'
Marco van Basten ligt internationaal onder vuur na een uitglijder op televisie. Fatima Moreira de Melo maakt met ons de balans op.

Simon Zijlemans vindt actie Marco van Barsten onbegrijpelijk
De nationale voetbalwereld staat deze week op tegen racisme, nadat vorige week racistische leuzen naar voetballer Moreira werden gescandeerd. En juist nu maakt Marco van Basten een grove fout door een ongepaste grap te maken live op televisie

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 24 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie