Uitzending
RTL Boulevard - 25-11-2019

25-11-2019

RTL Boulevard

373 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Taylor Swift haalt Michael Jackson in
Taylor Swift is al jaren een megaster, maar na een moeilijk jaar waarin ze overhoopligt met Justin Biebers manager Scooter Braun en de rechten over haar eigen muziek verliest, laat ze gister bij de uitreiking van de American Music Awards alle andere sterren en zelfs Michael Jackson achter zich.

Expeditie-Yvette kon exit nauwelijks geloven
Ruim 1,6 miljoen mensen zagen gister hoe voormalig handbalster Yvette Broch na vier weken als 14e kandidaat Expeditie Robinson moest verlaten. En dat vertrek kwam onverwachts.

Gaat Edsilia Rombley het Eurovisiesongfestival presenteren?
Volgens de geruchtenmolen is Edsilia Rombley gevraagd om het Eurovisiesongfestival van 2020 in Rotterdam te presenteren. De zangeres reageert er voor het eerst op. Bovendien zou ook Eva Jinek in de running zijn voor de grote eer.

Edsilia Rombley neemt stokje Jan Smit over voor songfestivalfeest
Edsilia is een van de nieuwe presentatoren van het songfestivalfeest. Naast de zangeres zullen ook andere grootheden staan, zoals Emma Wortelboer, Buddy Vedder, Tim Douwmsa en Cornald Maas.

Rossana Kluivert te zien in Opgelicht?!
Al meer dan tien jaar zet Rossana Kluivert zich met hart en ziel in voor zwerfhonden. Het programma Opgelicht?! heeft vraagtekens over het uitgavenpatroon van het Kluivert Dog Rescue Centre Foundation op Curaao. Rossana is bang voor schade en zal de uitzending morgen met argusogen bekijken.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 25 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie