Uitzending
RTL Boulevard - 23-3-2019

23-3-2019

RTL Boulevard

452 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ophef om de kledingstijl van de 5-jarige North West
Moeders op social media zijn boos op Kim Kardashian. Zij zou haar 5-jarige dochter North West veel te volwassen kleden.

Nederlandse fotograaf Marco van Rijt had Deense prins voor de lens
De Deense prins Nikolai staat op de cover van de april-editie van de Oekraïense Vogue Man. De foto's werden gemaakt door de Nederlandse fotograaf Marco van Rijt.

De GTST mini-film werd gedraaid bij -38 graden
De 6000ste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden komt eraan. Speciaal voor dit feest werd er gefilmd in Lapland. En dat was zo koud, dat de opnameleider nu nog bevroren tenen heeft.

'Koningin Máxima geopereerd aan voet'
Koningin Máxima zou aan haar voet zijn geopereerd, dat meldt een bron aan RTL Boulevard. De koningin zou in een privékliniek onder het mes zijn gegaan.

Muziekicoon Diana Ross wordt 75
Diana Ross is al bijna 60 jaar een muzikaal icoon. Deze week wordt de 75 jaar oud. We staan stil bij deze grote artiest.

Ex-verdachte aanslag Utrecht wordt uitgemaakt voor terrorist
'M' werd maandag aangehouden na de aanslag in Utrecht. Twee dagen later werd hij weer vrijgelaten. Toch ondervinden hij en zijn familie nu wel de gevolgen van deze arrestatie, zo wordt hij op straat nageroepen.

Freek de Jonge tegen Thierry: 'Hou op met die onzin!'
Freek de Jonge wist gisteravond het Boekenbal flink op te schudden door vanuit de zaal een statement te maken. Toch lukte dat niet helemaal. Olcay ging op onderzoek uit: wat wilde hij precies zeggen?

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 23 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie