Uitzending
RTL Boulevard - 24-3-2019

24-3-2019

RTL Boulevard

473 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Waar komt die ergernis over rich kids op social media vandaan?
Lekker de bloemetjes buiten zetten en dat op Instagram laten zien, wordt niet iedereen in dank afgenomen. Menigeen ergert zich kapot aan de decadente rich kids en ook onze eigen sterren doen een aardige duit in het zakje.

De inhoud van je koelkast levert je liefde op met deze app
Het is weer eens wat anders dan de vleeskeuring op apps als Tinder, Grinder of Happn: De laatste trend op het gebied van daten is matchen op basis van inhoud van je koelkast.

Merol's succes brengt haar nu in een uitverkocht Paradiso
Zangeres Merol is niet vies van een beetje controverse. Haar laatste hit, Hou je bek en bef me, deed de nodige wenkbrauwen rijzen. En gisteren deed ze nog haar slipje uit voor Freek de Jonge op het Boekenbal. Het levert haar in elk geval geen windeieren op: vanavond staat de roodharige in een uitverkocht Paradiso.

Buddy Vedder bezocht de premiere van Pip Goes Offline
Dansen, zingen en acteren, het lijkt wel alsof Pip Pellens alles kan. Ze vult haar CV nu aan met haar onemanshow Pip Goes Offline, warvoor ze haar mobiel inruilt voor pen en papier.

Hoe wordt het taboe om kinderloos te blijven doorbroken?
Al sinds Adam en Eva is het zo voor de hand liggend dat vrouwen kinderen krijgen. Maar wat nou als je als vrouw geen rammelende eierstokken hebt en jezelf niet ziet als moeder?

Anna Nooshin neemt emotioneel afscheid van vader
Verdrietig nieuws voor Anna Nooshin. De van oorsprong Iraanse influencer laat via Instagram weten dat haar vader is overleden. Ze schrijft: "Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen." Ook postte ze een filmpje uit de aflevering van Van der Vorst ziet Sterren ter herinnering aan haar vader.

Makkelijk Scoren door voorbeschouwing wedstrijd Nederland
Vanavond is het weer eens zover: de wedstrijd der wedstrijden tussen Nederland en Duitsland. Maar wij vinden de verhalen chter de schermen het meest boeiend. Ook het satirische VPRO-programma Makkelijk Scoren haakt daar met een speciale voorbeschouwing vanavond handig op in.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 24 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie