Uitzending
RTL Boulevard - 22-5-2018

22-5-2018

RTL Boulevard

497 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Te veel sporten en te gezond eten is niet gezond meer
Heel hard sporten en superbewust en afgemeten eten klinkt natuurlijk goed en heel verantwoord. Maar als je hierin doorslaat dan wordt je gezonde levenstijl een obsessie, ook wel orthorexia genoemd. Het overkwam ook Jet van Nieuwkerk.

Sjinkie Knegt: 'Ik zou niet naar Friesland op vakantie gaan'
Het is een mooie nije dei in Friesland, want reisbijbel Lonely Planet heeft de provincie op nummer drie van de top tien Europese hotspots gezet. Volgens nuchtere Fries Sjinkie Knegt valt dat allemaal wel mee.

Koppels maken hun droom waar in Het Italiaanse Dorp
Het Italiaanse dorpje Ollolai kampt al jaren met leegstand en daarom werden de huizen verkocht voor maar n euro. Een stel Nederlanders gaan nu hun droom achterna in het nieuwe programma Het Italiaanse Dorp.

De carrire van dj Jean is een gekkenhuis
Twee weken geleden is DJ Jean 50 jaar geworden en dat is natuurlijk een mooi moment om terug te blikken op zijn leven en carriere. Dat doet de legendarische DJ door middel van 'n biografie 'Gekkenhuis!'

Holleeder beschuldigt Peter R. de Vries van meineed
Vandaag werd Peter R. de Vries voor de tweede keer verwacht om te getuigen in de zaak Holleeder. Het ging er stevig aan toe in de zwaarbeveiligde bunker in Amsterdam.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 22 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie