Uitzending
RTL Boulevard - 20-9-2023

20-9-2023

RTL Boulevard

607 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Wij hebben drie presentatoren overvallen met de nominatie voor de Televizier-Ring. -Over de grens raken ze niet uitgepraat over 'onze' prinses Alexia. -Gaan de Meilandjes alweer verhuizen? -Marieke Elsinga onthult groot nieuws.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Meilandjes scoren nog steeds met nieuw huis: 'We zitten hier prima'
Ondanks de voortdurende geruchten dat de Meilandjes hun beste tijd hebben gehad, blijft de bekendste familie uit Noordwijk een kijkcijferhit. Na 9 seizoenen en 135 afleveringen zijn Nederlanders nog steeds dol op de avonturen van Martien & Co. En alsof dat niet genoeg is, hebben ze naar verluidt een nieuw prachtig huis gekocht, ondanks de ontkenning van Martien (62).

Slachtoffer vergisontvoering heeft last van PTSS: 'In gedachte afscheid moeten nemen'
In augustus 2021 werd een 56-jarige man uit Hoofddorp het slachtoffer van een vreselijke vergisontvoering. Toen de ontvoerders beseften dat ze de verkeerde persoon hadden, werd hij na enkele dagen vrijgelaten. Vandaag moesten de verdachten zich voor de rechter verantwoorden. Het angstige slachtoffer durfde niet aanwezig te zijn uit vrees voor de verdachten. Advocaat Richard Korver las namens hem een verklaring voor.

Zoontje John West duikt op in Holland's Got Talent
Afgelopen vrijdag verscheen Angelieto, het zesjarige zoontje van volkszanger John West (35), op het podium van 'Holland's Got Talent' en verraste iedereen met zijn eigen Nederlandse versie van het nummer 'Bambaléo' van The Gipsy Kings. Hij heeft de volgende ronde bereikt, en zelfs de leden van The Gipsy Kings hebben zijn optreden bekeken en erop gereageerd.

Erwin had volgens Jeroen Snel een 'bijzondere relatie' met het Koninklijk Huis
Fotograaf Erwin Olaf is geen onbekende van de koninklijke familie. Hij maakte meerdere portretten van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters. Ook ontwierp hij in 2013 een nieuwe euromunt met de beeltenis van de koning. Het koninklijk paar zal de vriendschap met fotograaf Erwin missen. Dat schrijft het koningspaar woensdag in een verklaring.

Marieke Elsinga presenteert nieuw programma The Jump: 'Vallen is niet zo eng'
Marieke Elsinga (37) heeft een druk najaar voor de boeg. Naast haar succesvolle ochtendshow op Qmusic is ze te zien in verschillende tv-programma's. Vandaag onthullen we haar nieuwste tv-project: de quiz 'The Jump,' waarin kandidaten niet alleen geld kunnen winnen, maar ook op een unieke manier het spel kunnen verlaten. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Marieke haar handen vol aan haar tien maanden oude baby Jip.

Alexia leek 'niet mee te willen spelen in die poppenkast'
Een dag na het debuut van prinses Alexia (18) op Prinsjesdag kunnen we maar niet ophouden met praten over haar opvallende verschijning. Zelfs in het buitenland wordt onze prinses uitvoerig besproken, van haar houding tot haar opvallende felroze jurk, en van de vergelijking met haar zus Amalia tot... haar achterwerk.

Genomineerden Televizier-Ring Acteur blij verrast: 'Hartstikke leuk'
Op 12 oktober is het weer zover; dan vindt het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala plaats in het Koninklijk Theater Carré. De stembussen zijn nu gesloten en vandaag maken wij de genomineerden voor de Televizier Presentator Award bekend.

Arno Kantelberg: 'Erwin Olaf is een van onze grootste kunstenaars'
Met diepe droefheid delen wij het nieuws dat topfotograaf Erwin Olaf is overleden. De internationaal gerenommeerde fotograaf, bekend om zijn staatsieportretten van de koninklijke familie in 2018, herstelde nog van een longtransplantatie. Helaas is hij vandaag onverwachts overleden.

Sugababes 'willen zeggenschap terug' en maken comeback
Met hits als 'Push the Button', 'Round Round', en 'Overload' waren de Sugababes in de jaren nul dé meidengroep van het moment. In 2011 kondigden ze hun afscheid aan, maar zoals het echte popsterren betaamt, maken ze nu een comeback. Gisteren en vanavond spreken we met de meiden over hun muzikale reis.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 20 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie