Uitzending
RTL Boulevard - 23-9-2020

23-9-2020

RTL Boulevard

959 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sonja Bakker klimt uit diep dal na verlies vader
Sonja Bakker (45) heeft een zware zomer achter de rug. Afgelopen juli overleed haar vader aan de gevolgen van kanker en dat heeft de voedingsdeskundige niet altijd niet verwerkt.

Gaat dochter Sven Kramer voor de ijzers of toch de stick?
Sven Kramer (34) is nu nog druk met de voorbereidingen voor de Winterspelen, maar hij heeft blijkbaar nog wat tijd over. De schaatser heeft namelijk zijn eigen Academy geopend, om zijn liefde voor het schaatsen door te geven. Fatima Moreira de Melo (42) zocht hem op.

Moeder ontvoerde Insiya doet wanhopige oproep
Vandaag moest de vader van Insiya, de vier jaar geleden ontvoerde peuter, zich melden in de rechtbank. De Indiase miljonair was wederom niet naar Nederland afgereisd, dus de vraag dringt zich op of†deze strafzaak nog wel zin heeft. Peter R. de Vries met het laatste nieuws.

Guido Weijers zorgt voor vrolijke afsluiting van 2020
We hebben er een nieuwe collega bij! Niemand minder dan Guido Weijers (43) heeft een contract getekend bij RTL, waar hij dit jaar de Oudejaarsconference gaat verzorgen.

Famke Louise onder vuur: niet stoer, maar roekeloos
Famke Louise (21) heeft niet de makkelijkste dagen uit haar leven. De zangeres schoof gisteravond aan bij 'Jinek' om uitleg te geven over de #ikdoennietmeermee of nou ja, dat probeerde ze. Rob Goossen (29) over het tenenkrommende gesprek.

Geen pijl op te trekken: Raymond van Barneveld gaat weer darten
Raymond van Barneveld (53) pakt het darten weer op. Vorig jaar kondigde hij nog aan dat hij voor goed een punt achter zijn succesvolle carriŤre zou zetten, maar nu blijkt dat de tijd nog niet rijp was.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 23 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten