Uitzending
RTL Boulevard - 20-9-2020

20-9-2020

RTL Boulevard

320 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Miljuschka Witzenhausen openhartiger dan ooit over lichaam
De tijd dat Miljuschka Witzenhausen (35) helemaal afgetraind door het leven wil gaan, ligt ver achter haar. De cheesecake queen omarmt haar curves en moedigt iedereen aan hetzelfde te doen in haar nieuwe Videoland-docu.

Zet het maar op het gillen: nieuwe Scream-film in de maak
In de jaren negentig blaast de film 'Scream' het slasher-genre nieuw leven in. Hoewel de set meer iets weg heeft van een poel des doods, blijkt het ook een kweekvijver voor jong talent. De film keert nu terug.

Mexicaanse criminele kopstukken duiken steeds vaker op in Nederland
De politie stuit de afgelopen jaren steeds vaker op crystal meth-labs waarbij Nederlandse criminelen vermoedelijk samenwerken met Mexicaanse kartels. Clarice heeft het laatste nieuws.

William en Kate gaan gebukt onder coronaregels
Rustig aan doen zit er niet meer in voor William (38) en Kate (38). Deze week is het duo weer samen op pad en hoppen ze van een moskee, hup de keuken in om bagels te maken. Mondkapjes, handgel en geen handen schudden; aan alle coronamaatregelen wordt gedacht. Maar achter de schermen zijn er meer maatregelen van kracht.

Tommie Christiaan dolgelukkig met zwangerschap
Tommie Christiaan (34) wordt vader, dat deelt de zanger vanmorgen op zijn Instagram. Wij spraken hem vandaag over dit mooie nieuws.

Leco van Zadelhoff onthult nieuwe details huwelijk Sylvie Meis
Gehuld in maagdelijk wit trouwde Sylvie Meis (42) zaterdag in Florence met de liefde van haar leven. Natuurlijk is het niet zomaar een trouwpartij, maar een vierdaags sprookje met alles erop en eraan. Samen met goede vriend Leco van Zadelhoff (52) blikken we terug.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 20 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee