Uitzending
RTL Boulevard - 18-9-2020

18-9-2020

RTL Boulevard

70 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 262"
Met in deze uitzending: -De garderobe van koningin Mxima de komende maanden. -Vandaag horen de verdachten in de bizarre Kwartetmoordzaak hun strafeis. -Nick, Simon en de Frogers komen met nieuwe muziek. -Sylvie Meis is klaar voor haar Italiaanse sprookjeshuwelijk.

Voorbereidingen huwelijk Sylvie Meis en grote liefde Niclas in volle gang
Kosten noch moeite zijn gespaard voor de sprookjesbruiloft morgen van Sylvie Meis en haar Niclas Castello. Het stel is momenteel in Florence waar de Toscaanse bruiloft plaats zal vinden in een poepiechique hotel. De voorbereidingen voor de grote dag zijn daar in volle gang en wij zijn uiteraard ter plaatse.

Zoons Rene Froger slaan muzikale handen ineen voor nieuwe single
Het kon natuurlijk niet uitblijven dat als je vader Rene Froger heet, je dan zelf uiteindelijk ook een moppie gaat zingen. En zo geschiedde met Danny, Maxim en Didier. Ze hadden wel vaker een liedje gemaakt, maar nog nooit met z'n drien. Tot vandaag. Uiteraard onder de bezielende leiding van paps Ren.

Justine Marcella geeft haar top 3 Maxima-outfits
De Koningin was er vandaag zelf niet bij, maar aangezien ze een vriendin van de show is, kunnen wij het haar allemaal hier laten zien. Modehuis Natan, de lievelings van onze vorstin showde vandaag tijdens de Amsterdam Fashion Week, de allernieuwste collectie. En dus weten we ook wat Maxima aan gaat doen de komende tijd. Wij spraken ontwerper en Maxima's mattie Edouard Vermeulen. En Justine vertelt welke drie outfits van Maxima haar favorieten zijn.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 18 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee