Uitzending
RTL Boulevard - 19-9-2020

19-9-2020

RTL Boulevard

293 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hitserie- en film All Stars wordt nieuw leven in geblazen
Het is misschien een beetje makkelijk scoren, maar de hitserie- en film All Stars wordt weer een nieuw leven ingepompt. De acteurs van destijds staan dit keer langs de zijlijn en zien hoe hun kinderen de bal aan het rollen brengen in 'All Stars en Zonen'.

Nikkie Plessen showt je d nieuwe fashion-trend: het rokpak
De herfst staat voor de deur en net zo snel als dat de bladeren van de bomen dwarrelen, vliegen de nieuwste modetrends je ook om de oren. Komend seizoen gaan we breed geschouderd en strak in pak op pad. En niet zomaar een pak, nee, in een zogenaamd rokpak steel je de show.

Zie hier de traan van Sylvie Meis op haar droomhuwelijk
Sylvie Meis beleeft vandaag een bijzonder mooie dag. Ze geeft haar grote liefde Niclas Castello namelijk het jawoord in het Italiaanse Florence. Daarbij hield ze het niet droog.

Rachel Hazes zoekt geen toenadering naar Monique: 'Goed zo'
Dat Rachel Hazes niet de beste vriendinnen is met schoondochter Monique Westenberg is geen geheim. Ze zoekt dan ook geen toenadering tot haar, vertelt Rachel aan RTL Boulevard.

Hoogzwangere Kim Feenstra straalt van trots door groeiende babybump
In mei van dit jaar werd bekend dat topmodel Kim Feenstra en haar grote liefde Stanley Tailor een kindje verwachten. Inmiddels is ze hoog-zwanger en geeft ze ons een exclusief kijkje in haar babykamer.

Kees van der Spek pakt Whatsapp-fraudeurs aan
Een appje van iemand die zich voordoet als een familielid of vriend en uiteindelijk vraagt: kun je wat geld overmaken? Je zou denken daar trapt niemand in maar helaas, duizenden Nederlanders werden slachtoffer van deze Whatsapp-fraude. Gelukkig is daar altijd nog: Kees van der Spek die in actie komt.

Sylvie Meis stapt in het huwelijksbootje met Niclas Castello
Het is officieel: Sylvie Meis heeft na 7 jaar weer een trouwring om haar vinger! In het Italiaanse Florence heeft ze haar ja-woord gegeven aan haar nieuwe echtgenoot Niclas Castello.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 19 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee