Uitzending
RTL Boulevard - 24-9-2020

24-9-2020

RTL Boulevard

225 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Bouwen maar: LEGO Masters komt met kids-versie
Ga maar snel oefenen met de jongsten in huis, want er komt een Kids-versie van LEGO Masters! Presentator Ruben Nicolai heeft er in ieder geval al enorm veel zin in.

Jan Smit kan geluk niet op met Televizier-nominatie
Ook dit jaar is 'Beste Zangers' bij de laatste drie genomineerden voor de Televizier-Ring. Een behoorlijke verrassing voor presentator Jan Smit. Ook de confettikanon komt onverwachts, maar de zanger weet precies hoe hij die vakkundig moet opruimen.

Nick, Simon & Kees in shock door nominatie Televizier-Ring
Het is een grote verrassing voor Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Het Volendamse drietal maakt kans op de Televizier-Ring voor hun programma 'Homeward Bound'. Ze hadden de hoop eigenlijk al opgegeven, dus de shock is des te groter.

Tim Hofman emotioneel door nominatie Televizier-Ring
De derde Televizier-nominatie van dit jaar komt hard binnen bij Tim Hofman. Niet alleen voor zijn online-serie #BOOS, maar ook voor Presentator maakt hij kans. De klapper op de vuurpijl is de nominatie voor zijn programma 'Over Mijn Lijk'.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 24 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee