Uitzending
RTL Boulevard - 26-9-2020

26-9-2020

RTL Boulevard

266 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Simone Kleinsma kan niet zonder Paul de Leeuw na overlijden man
Simone Kleinsma (62) enPaul de Leeuw (58) waren nog maar nt aan het schitteren in de musical 'Hello Dolly', toen door corona het doek viel. Ze besloten niet bij de pakken neer te gaan zitten en gaan nu met hun voorstelling 'Zonder Jou' het theater in.

Commotie in The Masked Singer Belgi door oude bekende
'The Masked Singer' is ook in Belgi een groot succes. Hoewel onze juryleden er vrijdagavond moeite mee hadden, weet Karen Damen (45) in de Vlaamse versie mteen wie er op het podium staat.

Famke Louise moet op het matje komen bij Mark Rutte
Na de ophef die ontstond door de #ikdoenietmeermee, wil Mark Rutte (53) graag in gesprek met Famke Louise (21) en consorten. Dat heeft corona-goeroe Diederik Gommers (56) aangeven op Radio 1.

Willeke Alberti heeft 'absoluut geen spijt' van The Masked Singer
Bijna 2 miljoen kijkers zaten gisteravond aan de buis gekluisterd voor de eerst aflevering van 'The Masked Singer'. Voor de Vuurvogel bleek het helaas een vlucht van korte duur. Wij spraken met de eerste afvaller.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 26 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee