Uitzending
RTL Boulevard - 26-8-2018

26-8-2018

RTL Boulevard

488 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Lekker meezingen tijdens de jaarlijkse Musical Sing-a-long
Alle liefhebbers die niet kunnen wachten totdat hun favoriete musicals op het toneel verschijnen, konden vandaag hun musical-hart ophalen tijdens de jaarlijkse Musical Sing-a-Long. Wij namen alvast een kijkje bij de repetities!

Olcay hangt de verzopen kat uit tijdens Strandfestival ZAND
Gisteren was alweer de elfde editie van het Strandfestival ZAND. Olcay is natuurlijk wel te porren voor een heerlijk dagje op het strand, maar dat viel toch een beetje tegen...

Held Maarten van der Weijden gehuldigd
Maarten van der Weijden staat al een tijdje weer met beide benen op het droge. En vandaag kreeg hij de kroon op zijn zwemtocht: hij werd gehuldigd!

Formule 1-fans opgeschrikt door groot drama
Naar schatting 80.000 Nederlanders zitten vandaag op de tribune bij de Formule 1-wedstrijd in het Belgische Spa. De stad wordt vannacht opgeschrikt door een heftige schietpartij waarbij een lokale agent het leven laat. De hoofdverdachte is de Nederlandse Ivo T.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 26 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie