Uitzending
RTL Boulevard - 14-9-2020

14-9-2020

RTL Boulevard

292 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zoon Antonie Kamerling: 'Was bang ook depressief te worden'
Met het boek 'Nu ik je zie' is er een einde gekomen aan Merlijn Kamerlings zoektocht naar zijn vader Antonie. De acteur overleed toen zijn zoon nog maar 11 jaar was en daardoor zat hij met veel vragen. Aan RTL Boulevard doet hij een boekje open over zijn biografie.

Fajah Lourens brengt ng meer killerbody-producten op de markt
Wie denkt dat Fajah Lourens haar killerbody behoudt door 24-uur per dag te sporten en niks anders dan sla te eten, heeft het mis. Ze bouwt keihard aan haar eigen imperium en brengt vandaag twee nieuwe producten op de markt.

Zangeres Anouk gaat trouwen met haar Dominique
Anouk heeft een onvergetelijk weekend gehad. De 45-jarige zangeres stapt voor de derde keer in het huwelijksbootje. Ze heeft haar 19 jaar jongere vriend Dominique ten huwelijk gevraagd en laat daarmee ze zijn aller grootste wens in vervulling gaan.

Prinses Amalia ontvangt in 2021 ruim een ton als toelage
Met de jaarlijkse Rijksbegroting die morgen weer gepresenteerd wordt, komen ook de inkomens van de koninklijke familie weer onder een vergrootglas te liggen. Zo ook de toelage die Amalia vanaf haar 18e gaat ontvangen.

Emotionele Marc over afwezigheid: 'Ik lag in coma'
Marc van der Linden is al jaren een veel geziene gast op televisie, maar de afgelopen maanden was hij amper op de beeldbuis te zien. In RTL Boulevard vertelt Marc hoe dat precies kwam.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 14 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee